Summer 2015
Kvintiili 72 Sääkurssit Jaa havaintosi Palaute
Etusivu
Johdantoa ja ohjeita
Sääpartituurit
Ilmastonmuutos
Laajennettu luonnontiede
Ajankohtaista

Kevät ja kesä 2015

Mikä on tilanne 2015?

Pitkä talvi 2013

Gibraltar ja Lissabonin
maanjäristys 1755


Järistyksiä ja solmuja

Kesä 2012

Tuholaisista tuhkapreparaattia

Planeettapuut

Tutustuminen eteeriseen tasoon

Biodynaamiset preparaatit

Kuivattajat

Plutoko kuollut?


Kevät ja kesä 2015
1.4.2015
Päivitys 9.4.2015
Seisminen aktiivisuus
Viim. päivitys 6.5.
Elokuun alku myrskyinen.

Maria Thunin Kylvö- ja korjuukalenteri 2015
tilattavissa
Liisa Kolli
040-508 5765

Kevät ja kesä 2015

HUHTIKUU (linkki). Pääsiäislomalaisille näyttäisi pohjoisessa olevan hienoja säitä, aika reilujakin yöpakkasia kuun alkupuolella ja päivällä aurinkoista. Samalla on kuitenkin sen verran lämpökonstellaatioita etelämmässä ja kvintiileitä peräti 12 alkukuun aikana, joten eipä se kovin tyyneltä näytä. Aika puhuria. Muuten kuukausi näyttäisi keväiseltä ja melko lämpimältä; etelässä varsinkin huhtikuun jälkipuoliskolla oikein erityisen lämpimältä.
Mutta saattaapa kunnon KEVÄTMYRSKYKIN pyyhkäistä Suomen yli siinä 20. päivän tienolla tai pian sen jälkeen - miten se nyt sitten mereltä saapuu. Tuo Galaktisen keskuksen ja Neptunuksen kvintiili voi saada isompaakin myrskyä aikaiseksi suuremmilla merillä.

TOUKOKUU. Venus lupaa aurinkoista, mutta kartan alakerta viilentää ja näyttäisi tuovan sateita ainakin Länsi-Suomeen ja Lappiin. Kuun puolivälin tienoilla kylmä kohta.

KESÄKUU. Kuun alkupuolella aurinkoista, mutta kylmiä öitä, puolenkuun tienoilla mahdollisesti runsaita sateita. 12.-24.6. seisminen aktiivisuus saattaa lisääntyä.

HEINÄKUU. Helteiseltä näyttää! Vuosikymmenen (-nten) lämpö-
ennätyskin saattaa rikkoutua 15.7. melkoisen lämpökasautuman yhteydessä. Silloin saatetaan kauhistella ilmastonmuutoksen etenemistä, mikä tältä osin EI siis ole syynä. Erityisesti kuun loppupuolella näyttäisi ukkostavan melko runsaasti ja myös trombeille näyttäisi olevan otolliset olosuhteet.

ELOKUU on myös lämmin, mutta näyttää sisältävän kosteutta enemmän kuin heinäkuu. Elokuun alku näyttää myrskyisältä ja vettä voi tulla paljon.

SYYSKUU. Lämmin jatkuu vielä syyskuulle, mutta kuun puolivälissä näyttää olevan kylmä vaihe, jolloin hallaakin saattaa jossain esiintyä.


Quintile72.net